Plast, automasjon, avfallshåndtering og dagens krav er stikkord fra HOLDBARscenen

Et relevant program for HOLDBAR 2020 begynner å ta form, med stikkord som bærekraft, avfallshåndtering, automasjon og dagens krav til produksjon og emballering

Gjennom høsten har HOLDBARs programkomite med Stig-Yngve Pedersen i spissen jobbet fram et solid program hvor kjente og interessante foredragsholder kaster lys på viktige tema som er høyst relevant i produksjons-, emballerings- og håndteringsbransjen i dag.

 BESTILL GRATIS INNGANGSBILLETT NÅ!

– Jeg er veldig fornøyd med programmet i år, forteller Pedersen entusiastisk. – Det er artig at vi har fått med kjente representanter fra bransjen, men også nye som ikke har gjestet næringsmiddelindustrien så ofte. Det blir bra med nye perspektiver!

Foreløpig program

3. mars
Plast: pest eller velsignelse?
Konferansier: Kari Bunes, Emballasjeforeningen

  • Er plast og emballering viktig for matkvalitet og bærekraft? Marit Kvalvåg Pettersen, Nofirma
  • Plastkvaliteter: Har plast en bærekraftig fremtid? Ole Jan Myhre, Norne
  • Hva skjer med plasten etter bruk, søppel eller ressurs? Lars Brede, Grønt punkt
  • Plast og annet som vokser seg stort! Vekst eller omstilling? Sveinar Kildal, Norscan Partners AS

4. mars
Fra internasjonal strategi til lokale tiltak

  • Et samarbeid mellom Sodexo, DnB og NorEngros
  • Moving Mamas

Automasjon til nye høyder:
For første gang tester vi ut virtuelle konferansier på skjermen.

  • Skape og beholde arbeidsplasser i Norge. Per Anders Grøtberg, Intek Engineering
  • Hvordan skal vi møte fremtiden, og gi et kompetanseløft for hele matindustrien? Lars Lindland, NHO Mat og drikke
  • Robotløsninger for en bedre verden. Jean-Marc Launay, Robot Norge
  • Bærekraftig og digital mat på sjø og land. Torill Østingsen, Siemens
  • Konkurransekraft gjennom innovasjon og automasjon i Nidar fabrikken. Kolbjørn Hole, Orkla Confectionery & Snacks Norge

5. mars
Dagens krav til produksjon og emballering
På HOLDBARs siste dag skal vi høre hva forbrukere, distributører, matprodusenter og staten krever av bransjen i dag.

  • Bærekraftig emballasje – i dag og i fremtiden. Kaia Østbye Andresen, Rema 1000
  • Dagligvarebransjen i en holdbar fremtid. Ingvill Størksen, VIRKE
  • Bærekraft i TINE – fra jord til bord. Hanne Vestøl, Tine
  • Hvorfor så mye plast som emballasje? Anne Marie Schrøder, Matvett

Prisutdeling

  • Årets stand
  • Innovasjonsprisen
  • Teknologisk Matforums Kompetansepris

Bedre holdbarhet og bærekraftige løsninger
Man sparer ofte noe av det beste til slutt, så også på HOLDBAR 2020. Avslutningsvis får vi høre hvordan vi kan utvikle vår produksjon og emballering for å oppnå bedre holdbarhet.

  • Expert in Listeria control and food preservation. Dieneke van Houwelingen and Stephan Dobbelstein, Corbion
  • Ett liv etter døden med emballering, kjøling og god hygiene. Morten Sivertsvik, Nofirma

Innkjøpsseminar
I tillegg blir det lagt opp til et eget halvdagsseminar for offentlige innkjøpere i samarbeid med Interreg-prosjektet The Bioeconomy Region
Les mer om dette her

 BESTILL GRATIS INNGANGSBILLETT NÅ!

Share this: