Nå blir vi HOLDBAR i 2020!

Tradisjonsrik messe skifter navn for å sette bærekraft på agendaen.

Det råder en sterk bevisstgjøring rundt emballasje og den miljøeffekten forbruksmaterialer og maskiner har på verden vi lever i.

Riktig emballering av produktet frem til forbruk er nødvendig for å opprettholde optimal kvalitet, hindre uttørking og redusere svinn. Slik forlenges produktenes levetid og blir holdbar. Derfor er det viktig å vise hvordan næringsmiddel- og emballasjebransjen tar disse kravene på alvor og synliggjør fremtidsrettede løsninger.

Fra 2000 har en samlet næring møttes hvert tredje år i Norge, for å vise frem sine nyeste produkter og tjenester. Samtidig som de har deltatt i gode diskusjoner rundt muligheter og utfordringer for bransjen. Først under NEF-dagene og deretter på møteplassen Mat og Emballasje.

Når vi igjen møtes i 2020 blir det under messenavnet HOLDBAR hvor vi setter fremtidige løsninger og bærekraft på menyen.

Nytt team: Markedskonsulent Siv-Jeanette Larsen og prosjektleder Cecilie Svabø har store vyer og ambisjoner for HOLDBAR 2020.

Ifølge prosjektleder Cecilie Svabø vil messen få et nødvendig og tidsriktig løft både i design, innhold og aktiviteter. – Det er viktig for oss å gi messen et navn som gjenspeiler hva våre utstilleres produkter og tjenester gjør for produsentene og den menige forbruker. Samtidig som den reflekterer bransjens holdning til framtiden.

Hvorfor bli utstiller?
På HOLDBAR 2020 får du en unik mulighet til å møte beslutningstagere og nøkkelpersoner i mat- og emballasje sektoren på ett sted. Bruk arenaen til nettverksbygging, gjøre avtaler, inngå mer-salg og samtidig orientere deg i bransjen. Nyheter er alltid spennende, så også i næringsmiddelindustrien! Har du nyheter du ønsker å vise frem, er HOLDBAR 2020 garantert stedet du vil møte akkurat den kundegruppen du ønsker.

 BLI UTSTILLER

Hvem er de besøkende?
På messen HOLDBAR 2020 får du besøk av et nysgjerrig publikum! Av erfaring vet vi at de er kunnskapsrike innen bransjen, og de viktige innkjøpssjefene er der! Sammen med deg som utstiller, skal vi gjøre vårt aller beste i 2020! Messen er ny på alle måter – akkurat det vil du merke så fort du kommer til oss 1ste gang i 2020.

På HOLDBAR 2020 møter du fagpersoner fra ulike deler av bransjen. For å nevne et lite knippe, så vil kjøtt- og fiskeindustri, innkjøpere av maskiner, utstyr og emballasje, meierier, IT- logistikk og transport, frukt- og grønt sektoren, meierisektoren, hygiene & renhold, besøke messen. Og mange flere sektorer, også.

Og til sist, men ikke minst;
Hele 81 % av de besøkende i 2017 hadde beslutningsmyndighet for maskiner, emballasje og tilhørende artikler! Akkurat det synes vi er viktig å fremheve for deg som utstiller, da du er viktig for oss!

Parallelt med HOLDBAR arrangeres SMAK 2020 som er møteplassen for alle som jobber med mat og drikke. SMAK 2017 hadde totalt 389 utstillere, alt fra lokalprodusenter til verdenskjente merkevareleverandører. Det er naturlig at det bygges gode synergier og kommunikasjon mellom HOLDBAR 2020 og SMAK 2020.

Velkommen til HOLDBAR 3. – 5. mars 2020!

 BESTILL BILLETT!

Share this: