Nå blir vi HOLDBAR i 2020!

Tradisjonsrik messe skifter navn for å sette bærekraft på agendaen.

Det råder en sterk bevisstgjøring rundt emballasje og den miljøeffekten forbruksmaterialer og maskiner har på verden vi lever i.

Riktig emballering av produktet frem til forbruk er nødvendig for å opprettholde optimal kvalitet, hindre uttørking og redusere svinn. Slik forlenges produktenes levetid og blir holdbar. Derfor er det viktig å vise hvordan næringsmiddel- og emballasjebransjen tar disse kravene på alvor og synliggjør fremtidsrettede løsninger.

Fra 2000 har en samlet næring møttes hvert tredje år i Norge, for å vise frem sine nyeste produkter og tjenester. Samtidig som de har deltatt i gode diskusjoner rundt muligheter og utfordringer for bransjen. Først under NEF-dagene og deretter på møteplassen Mat og Emballasje.

Når vi igjen møtes i 2020 blir det under messenavnet HOLDBAR hvor vi setter fremtidige løsninger og bærekraft på menyen.

 

Nytt team: Markedskonsulent Siv-Jeanette Larsen og prosjektleder Cecilie Svabø har store vyer og ambisjoner for HOLDBAR 2020.

 

Ifølge prosjektleder Cecilie Svabø vil messen få et nødvendig og tidsriktig løft både i design, innhold og aktiviteter. – Det er viktig for oss å gi messen et navn som gjenspeiler hva våre utstilleres produkter og tjenester gjør for produsentene og den menige forbruker. Samtidig som den reflekterer bransjens holdning til framtiden.

Parallelt med HOLDBAR arrangeres SMAK 2020 som er møteplassen for alle som jobber med mat og drikke. SMAK 2017 hadde totalt 389 utstillere, alt fra lokalprodusenter til verdenskjente merkevareleverandører. Det er naturlig at det bygges gode synergier og kommunikasjon mellom HOLDBAR 2020 og SMAK 2020.

Velkommen til HOLDBAR 3. – 5. mars 2020!

Share this: