HOLDBAR og SMAK 2020 med fantastisk åpningsparty i Den Norske Opera

Fagmessene HOLDBAR og SMAK 2020 ruller ut den røde løperen og inviterer til et gigantisk åpningsparty – i selveste Operaen! 

 Sett av datoen allerede : Tirsdag 3. mars 2020. 

Møt kremen fra næringsmiddelindustrien sammen med norsk mat- og drikkebransje. Dette er din mulighet til å mingle med alle fra emballerings- og matbransjen, som deler din lidenskap for sitt fag. 

En fest du ikke kan gå glipp av! 
Hans-Petter Thaysen i Z Event er hentet inn og har ansvaret for gjennomføringen av festen. Han vil ikke avsløre alt for mye ennå̊, men lover at det blir heftig: 

 Den Norske Opera er kanskje en av de kuleste bygningene man kan booke for denne type fest. Den fantastiske foajeen fungerer som den ultimate fest- og minglearena. Perfekt for de gode historiene og for å bygge videre og skape nye relasjoner med viktige bekjentskaper fra bransjene, sier han. 

 Forvent et dypdykk i kulinariske norske smaker 

–Selve programmet er foreløpig hemmelig, men det er ingen hemmelighet at serveringen har som mål å gi festdeltakerne et realt dyp-dykk i de gode og norske smakene, røper Thaysen. – Mat og drikke står natruligvis sentralt når HOLDBAR- og SMAK-folket skal feste.  

 Utover høsten vi det komme mer informasjon om åpningspartyet, men det blir garantert rift om billettene som legges ut like over sommeren. Så vår anbefaling er klar: Sett av datoen allerede nå! 

Foto: Mats Anda

Share this: