Ta deg en duggfrisk vørterøl ved Norges kuleste samlebånd

-Velkommen til HOLDBARen!

Vi som jobber med HOLDBAR ønsker å løfte årets messe i innhold, aktiviteter og uttrykk.

Vi ønsker at det skal skje mer på HOLDBAR 2020 enn hva som har vært tilfellet på tidligere messer. Vi gleder oss derfor til å presentere et spennende seminarprogram fra HOLDBARscenen utover høsten. Vi har fått hjelp av EXPO Design, slik at vi kan invitere både utstillere og besøkende til nye områder i spenstig og ny design som f.eks. HOLDBARen.

HOLDBARen er satt opp innerst i messehallen og fremstår som det perfekte sted for den gode og fruktbare samtalen. Dersom dere ønsker  å være sosiale kan dere henge i baren eller ønsker dere å snakke mer fortrolig setter dere dere i en bås. Blir det snakk om en avtale så ligger tilpassede servietter klare for formålet, for vi er overbevist om at de beste avtaler ofte blir signert på en serviett.

Vi ønsker i tillegg å invitere alle våre utstillere til et uformelt treff i HOLDBARen etter stengetid onsdag 4. mars kl. 18. Kom å ta deg en velfortjent forfriskning ved Norges kuleste samlebånd.

Vi sees i HOLDBARen!

Her er skissene for HOLDBARscenen, her kommer aktuelle representanter fra bransjen for å holde innlegg om temaer som bærekraft, automasjon, avfallsdebatten og ikke minst dagens krav til produksjon og emballering.
På HOLDBARs innovasjonsområde venter vi seks finalister i vår innovasjonspris, som skal presentere sin ideer og produkter for de mange besøkende på HOLDBAR 2020.

BLI UTSTILLER HER

Share this: