God sommer!

Vi ønsker alle en riktig god og HOLDBAR sommer!

Holdbar høst = spennende høst

Vi er i full gang med å planlegge høstens aktiviteter. Først ut er Aqua Nor 20. – 23. august i Trondheim. Aqua Nor er et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. Her presenteres alle nyheter av betydning for næringen. Vi står på stand sammen men FIAS, kom gjerne innom for en hyggelig prat.
Les mer om Auqa Nor

Du finner oss også på Emballasjedagene 13.-15. november i Sandefjord. Emballasjedagene er en konferanse for medlemmer i Emballasjeforeningen. Dagene arrangeres årlig og fungerer som et samlingspunkt for nettverket i emballasjens verdikjede.
Les mer om Emballasjedagene

I tillegg planlegger vi vår deltakelse på Sjømatdagene på Hell i januar 2020. Sees der!

 

 

Et spennende, norskt og tidsriktig seminarprogram. 

Vi er i full gang med å sy sammen et innholdsrikt seminarprogram for HOLDBAR 2020, og vi vil ta opp viktige og høyaktuelle temaer for bransjen som bærekraft, automasjon og ikke minst avfallsproblematikken.
Vi kan allerede nå røpe at Lars Brede fra Grønt Punkt kommer for å snakke om hva som skjer med plasten etter bruk, Ole Jan Myre skal snakke om hvilke nyheter vi kan forvente oss i tiden fremover og Marit Kvalvåg Pettersen skal oppdaterer oss på status om plast/ emballasje i Norge. 
I tillegg til debatt og kåringer blir det et fantastisk åpningsparty i selveste Operaen! Vi har som mål å gi messen et nødvendig og tidsriktig løft både i design, innhold og aktiviteter. Vi oppfordrer derfor alle utstillere til å stille med pilotlinjer eller andre aktiviteter, samtidig som vi skal installere en egen loungebar, selvsagt med navnet «holdBAR»

Share this: