Bli utstiller på HOLDBAR 2020

I over 3 dager er HOLDBAR 2020 den viktigste møteplassen i Norge for å vise frem dine nyheter, trender og aktuelle produkter til en samlet næringsmiddelindustri. På menyen setter HOLDBAR 2020 fokus på fremtidige og bærekraftige løsninger.

HOLDBAR arrangeres hvert 3. år, og går parallelt med SMAK 2020. SMAK 2020 er møteplassen for alle som jobber med mat og drikke, og arrangeres 3. – 6. mars på Norges Varemesse.

Hvorfor bli utstiller?

På HOLDBAR 2020 får du en unik mulighet til å møte beslutningstagere og nøkkelpersoner i mat- og emballasje sektoren på ett sted. Bruk arenaen til nettverksbygging, gjøre avtaler, inngå mer-salg og samtidig orientere deg i bransjen. Nyheter er alltid spennende, så også i næringsmiddelindustrien! Har du nyheter du ønsker å vise frem, er HOLDBAR 2020 garantert stedet du vil møte akkurat den kundegruppen du ønsker.

Hvem er de besøkende?

På HOLDBAR 2020 møter du fagpersoner fra ulike deler av bransjen. For å nevne et lite knippe, så vil kjøtt- og fiskeindustri, innkjøpere av maskiner, utstyr og emballasje, IT-logisitikk og transport, frukt- og grønt sektoren, meierisektoren, samt hygiene & renhold besøke messen. Se artikkel om tall & fakta fra Mat & Emballasje 2017.

Og til sist, men ikke minst;

Hele 81 % av de besøkende i 2017 hadde beslutningsmyndighet for maskiner, emballasje og tilhørende artikler!

 BLI UTSTILLER

Share this: