Om Holdbar

Hva er HOLDBAR 2020?

Fagmessen HOLDBAR 2020 byttet i 2019 navn fra Mat og Emballasje til HOLDBAR 2020.

Vi gjorde dette fordi vi ønsker å vise våre utstillere at trender og fokus endres ganske fort og at messen som sådan gjenspeiler dette også i praksis.

HOLDBAR 2020 viser frem trender og nye løsninger for Norsk næringsmiddelindustri, og ivaretar alle sektorer i industrien.

Messen arrangeres hvert 3. år, og arrangeres parallelt med SMAK den 3. – 6. mars 2020 i Norges Varemesse i Lillestrøm.

Over 3 dager er HOLDBAR 2020 det beste stedet i Norge å vise frem dine nyheter, trender og aktuelle produkter til en samlet næringsmiddelindustri.

 

 

Hvorfor bli utstiller?

På HOLDBAR 2020 får du en unik mulighet til å møte beslutningstagere og nøkkelpersoner i mat- og emballasje sektoren på ett sted. Bruk arenaen til nettverksbygging, gjøre avtaler, inngå mer-salg og samtidig orientere deg i bransjen. Nyheter er alltid spennende, så også i næringsmiddelindustrien! Har du nyheter du ønsker å vise frem, er HOLDBAR 2020 garantert stedet du vil møte akkurat den kundegruppen du ønsker.

 

Hvem er de besøkende?

På messen HOLDBAR 2020 får du besøk av et nysgjerrig publikum! Av erfaring vet vi at de er kunnskapsrike innen bransjen, og de viktige innkjøpssjefene er der! Sammen med deg som utstiller, skal vi gjøre vårt aller beste i 2020! Messen er ny på alle måter – akkurat det vil du merke så fort du kommer til oss 1ste gang i 2020.

På HOLDBAR 2020 møter du fagpersoner fra ulike deler av bransjen. For å nevne et lite knippe, så vil kjøtt- og fiskeindustri, innkjøpere av maskiner, utstyr og emballasje, meierier, IT- logistikk og transport, frukt- og grønt sektoren, meierisektoren, hygiene & renhold, besøke messen. Og mange flere sektorer, også.

Og til sist, men ikke minst;

Hele 81 % av de besøkende i 2017 hadde beslutningsmyndighet for maskiner, emballasje og tilhørende artikler! Akkurat det synes vi er viktig å fremheve for deg som utstiller, da du er viktig for oss!

Share this: